Heb je ooit al eens gedacht dat de plaatsen die je bezocht hebt mooier waren dan ze op de foto's lijken? En heb je jezelf afgevraagd waarom sommige foto's er veel beter uitzien dan andere, en zelfs beter dan de werkelijkheid? Wel, hier is een reden voor. Er zijn bepaalde regels en trucjes die je gemakkelijk kunt toepassen om je foto er veel mooier uit te laten zien.

In deze basiscursus, georganiseerd in samenwerking met G.C. De Bosuil,leren Chris en Roger hoe je betere foto's kan maken met je reflex camera. In deze sessies leren we je heel wat over de werking van je reflextoestel. Wil jij je toestel optimaal gebruiken? Wil je meer weten over dieptescherpte, de invloed van het licht, beeldcompositie en bewegende onderwerpen vastleggen? Dan is deze lessenreeks zeker iets voor jou.

Opgelet ! Het gaat hier niet om analoge toestellen met filmrolletjes of smartphones.

Er zijn momenteel geen nieuwe basiscursussen gepland. Indien er voldoende interesse is kunnen we eventueel een volgende sessie plannen. Laat ons iets weten via ons contactformulier indien het je zou interesseren. We houden je dan zeker op de hoogte.