LAATSTE NIEUWS: op dinsdag 23/06 om 20u00 in het jeugdlokaal van de Bosuil : Alle leden die foto's wensen te tonen van afgelopen fotoshoot (Gesves 14-06-2020) zijn welkom. Een compilatie van de ledenfoto's van de lockdown: maart, april en mei worden getoond alsook de groepsfoto van vorige week. Op 12 juli is er een fotoshoot voorzien in de Doode Bemde. Volgende samenkomst op 25 augustus! Prettige vakantie!

te Overijse
wekelijks op dinsdag
van 20 tot 22 uur

Inloggen

Login

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Algemene informatie

We komen wekelijks samen op dinsdag avond in De Bosuil te Overijse en regelmatig in onze studio gelegen 3 km verder naar het centrum.

De clubleden kunnen gebruik maken van de studio rekening houdend met de planning.

Vanaf september wordt er veel aandacht besteed aan de voorbereiding van ons jaarlijks fotosalon dat gedurende 10 dagen plaats heeft in De Bosuil, de weekends voor en na 11 november.

Groepsactiviteiten komen ook aan bod; uitstappen in kleinere of grotere groep, nachtfotografie in december, deelneming aan wedstrijden, fotobesprekingen, bezoek aan fotosalons, thema besprekingen, etentjes enz...

Voor bepaalde activiteiten zijn partners welkom.

Fotoklub KREATIEF is lid van de lokale Cultuurraad en de overkoepelde organisaties mn. de Vlaams Brabantse Fotokringen (VBF) en het Centrum voor Beeldexpressie (CvB).

Vind hier ons foldertje(pdf).