LAATSTE NIEUWS:  Dinsdag 28 juni om 20u00,  in vergaderlokaal 1 van de Bosuil, laatste samenkomst voor het groot verlof. Donderdag 11 augustus om 14u te Duisburg: foto's ophangen. Vrijdag 12 augustus 19u opening van de tentoonstelling. Op zaterdag 20 augustus van 11u00 tot 17u00 houden we een stand tijdens de druivenfeesten in Overijse.

te Overijse
wekelijks op dinsdag
van 20 tot 22 uur

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Algemene informatie

We komen wekelijks samen op dinsdag avond in De Bosuil te Overijse en regelmatig in onze studio gelegen 3 km verder naar het centrum.

De clubleden kunnen gebruik maken van de studio rekening houdend met de planning.

Vanaf september wordt er veel aandacht besteed aan de voorbereiding van ons jaarlijks fotosalon dat gedurende 10 dagen plaats heeft in De Bosuil, de weekends voor en na 11 november.

Groepsactiviteiten komen ook aan bod; uitstappen in kleinere of grotere groep, nachtfotografie in december, deelneming aan wedstrijden, fotobesprekingen, bezoek aan fotosalons, thema besprekingen, etentjes enz...

Voor bepaalde activiteiten zijn partners welkom.

Fotoklub KREATIEF is lid van de lokale Cultuurraad en de overkoepelde organisaties mn. de Vlaams Brabantse Fotokringen (VBF) en het Centrum voor Beeldexpressie (CvB).

Vind hier ons foldertje(pdf).