LAATSTE NIEUWS: Op dinsdag 12/06 vanaf 20u00 in vergaderlokaal 3 van de Bosuil, komen de leden aan bod die nog iets willen tonen voor het verlof. Op dinsdag 19/06 gaan we onze groepsfoto maken. Op dinsdag 26/06, worden de foto's getoond in het kader van ons jaarthema "Tegenlicht".

te Overijse
wekelijks op dinsdag
van 20 tot 22 uur

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Algemene informatie

We komen wekelijks samen op dinsdag avond in De Bosuil te Overijse en regelmatig in onze studio gelegen 3 km verder naar het centrum.

De clubleden kunnen gebruik maken van de studio rekening houdend met de planning.

Vanaf september wordt er veel aandacht besteed aan de voorbereiding van ons jaarlijks fotosalon dat gedurende 10 dagen plaats heeft in De Bosuil, de weekends voor en na 11 november.

Groepsactiviteiten komen ook aan bod; uitstappen in kleinere of grotere groep, nachtfotografie in december, deelneming aan wedstrijden, fotobesprekingen, bezoek aan fotosalons, thema besprekingen, etentjes enz...

Voor bepaalde activiteiten zijn partners welkom.

Fotoklub KREATIEF is lid van de lokale Cultuurraad en de overkoepelde organisaties mn. de Vlaams Brabantse Fotokringen (VBF) en het Centrum voor Beeldexpressie (CvB).

Vind hier ons foldertje(pdf).