LAATSTE NIEUWS: Op dinsdag 17/04 om 20u00 in 't Beiershof: studiowerk met als thema "Overijse klinkt". Laat je inspiratie de vrije loop, wij ondersteunen de verdere uitwerking. Op zaterdag 28 april vanaf 17u00 in het wijkontmoetingscentrum De Fraat in Eizer-Overijse: onze jaarlijkse barbecue; inschrijvingen tot dinsdag 24 april.

te Overijse
wekelijks op dinsdag
van 20 tot 22 uur

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Algemene informatie

We komen wekelijks samen op dinsdag avond in De Bosuil te Overijse en regelmatig in onze studio gelegen 3 km verder naar het centrum.

De clubleden kunnen gebruik maken van de studio rekening houdend met de planning.

Vanaf september wordt er veel aandacht besteed aan de voorbereiding van ons jaarlijks fotosalon dat gedurende 10 dagen plaats heeft in De Bosuil, de weekends voor en na 11 november.

Groepsactiviteiten komen ook aan bod; uitstappen in kleinere of grotere groep, nachtfotografie in december, deelneming aan wedstrijden, fotobesprekingen, bezoek aan fotosalons, thema besprekingen, etentjes enz...

Voor bepaalde activiteiten zijn partners welkom.

Fotoklub KREATIEF is lid van de lokale Cultuurraad en de overkoepelde organisaties mn. de Vlaams Brabantse Fotokringen (VBF) en het Centrum voor Beeldexpressie (CvB).

Vind hier ons foldertje(pdf).